CNC Frezen

SMI Verspaning biedt verschillende freesdiensten aan: 3-assig, 5-assig simultaan en 6-assig frezen. Frezen is het bewerkingsproces waarbij roterende messen / gereedschappen materiaal van een enkel stuk metaal verwijderen door onder een bepaalde hoek het gereedschap voort te bewegen. Het resultaat is een product/onderdeel gemaakt uit een enkel stuk metaal waarbij lassen niet is toegepast, wat de sterkte en duurzaamheid van het product of onderdeel verhoogt.

Verspanen omvat een breed scala aan verschillende bewerkingen en machines. Het kan zowel worden uitgevoerd op kleine schaal in series, als op grote schaal waarbij zware halffabricaten worden gecreëerd. Tegenwoordig is het een van de meest gebruikte processen in de industrie voor het bewerken en creëren van onderdelen met complexe afmetingen en vormen.

Er worden twee verschillende methoden gebruikt: handmatig of computergestuurd (CNC). Onze machines zijn volledig computergestuurd om de hoogste precisie te bereiken en complexe vormen te creëren. Met volautomatische gereedschapssystemen, gereedschap-magazijnen, en koelmiddel-systemen vormen onze machines de kern van ons bedrijf.

Deel deze informatie

RECENTE PROJECTEN