Onze Projecten

Bij SMI Verspaning creëren we unieke producten van metaal, staal of aluminium die een verschil maken. SMI Verspaning heeft uitgebreid machinepark met geavanceerde verspanende machines die in staat zijn om verschillende soorten metalen en vormen te bewerken. Met onze meest geavanceerde freesmachine, de DMU 80P Duoblock, kan een werkstuk van 800 mm x 1050 mm x 800 mm automatisch worden gefreesd in de gewenste vorm door de 60 verschillende gereedschappen die de machine bezit. Alle onderdelen of producten kunnen in enkelvoud of in serie met de hoogste precisie worden gemaakt.

Deel deze informatie

Seriematig verspanen

De automatische laad- en lossystemen van SMI Verspaning geven de mogelijkheid om seriematige snel en nauwkeurig te produceren en leveren. Hierdoor kunnen korte levertijden worden aangeboden.


JAAR 2019
21
FEB

Uniek Scharnier

Een unieke scharnier geproduceerd op onze freesmachines voor maximale nauwkeurigheid. SMI Verspaning biedt naast seriematig verspanen ook verspanen voor enkel stuks en projecten.


03
FEB

Compleet project

SMI Verspaning ontwikkeld en verspaand complete projecten waarbij geen andere partijen gebruikt worden. Dit verder verbeterd de nauwkeurigheid en precisie van de eindproducten.


26
JAN

RVS Stangen

Dankzij ons uitgebreide machinepark is SMI Verspaning instaat om een grote verscheidenheid aan producten te produceren. Niet alleen in vorm maar ook in afmetingen kan SMI Verspaning grote range aanbieden.


10
JAN