Onze Projecten

Bij SMI Verspaning creëren we unieke producten van metaal, staal of aluminium die een verschil maken. SMI Verspaning heeft uitgebreid machinepark met geavanceerde verspanende machines die in staat zijn om verschillende soorten metalen en vormen te bewerken. Met onze meest geavanceerde freesmachine, de DMU 80P Duoblock, kan een werkstuk van 800 mm x 1050 mm x 800 mm automatisch worden gefreesd in de gewenste vorm door de 60 verschillende gereedschappen die de machine bezit. Alle onderdelen of producten kunnen in enkelvoud of in serie met de hoogste precisie worden gemaakt.

Deel deze informatie

Unieke Houder

Door een unieke houder te maken voor de freesbank kunnen meerdere werkstukken in één handeling worden gefreesd, dit is ideaal voor grotere batches waar een snellere levering en hoge precisie van belang is.


JAAR 2018
05
NOV

Glashouder

SMI Verspaning heeft meerdere glashouders produceert voor draaideuren. Op de foto is zowel het werkstuk op de achtergrond als het eindproduct op de voorgrond te zien.


23
OKT

Blindflenzen

Deze blindflenzen zijn op maat gemaakt voor onze klant voor een perfecte afsluiting van de leiding. De blindflenzen zijn met de grootste precisie op de CNC-draaibanken gemaakt.


05
OKT

Geassembleerd Component

CNC gefreesde componenten voor de offshore sector op ons vijf-assig bewerkingscentra. De verschillende onderdelen zijn in elkaar gezet en voorzien van afdichtingen en rubbers.


26
SEP