6-assig frezen voor grote werkstukken

SMI Verspaning beschikt sinds 2018 over een Keppler HDC 3000 freesmachine die instaat is om 6-assig te frezen.  Deze hoogwaardige 6-assige CNC freesmachine biedt nog meer opties vergeleken met een 5-assige freesbank. Met de Keppler freesmachine worden de grenzen van nauwkeurigheid in metaalbewerking opnieuw verlegd.

Naast de 5de as (B-as), het draaien van de spindle kop, is het bij 6-assig frezen ook mogelijk om de spindlekop naar voren en achteren te kantelen (A-as). Dankzij een hoger aantal assen zijn meer 3D freesbewerkingen mogelijk in één werkstuk opstelling waardoor hogere nauwkeurigheid en efficiëntie mogelijk is. Naast de extra bewerkbare A-as, is de Keppler HDC 3000 freesmachine instaat om zeer grote werkstukken te bewerken (tabel in mm). Dit allemaal maakt het een zeer geschikte machine om ons aanbod met freesmogelijkheden mee uit te breiden.

 

BrandToolsX-axisY-axisZ-axis
Keppler HDC 300060300015001400

 

In de afgelopen maanden hebben onze werknemers zich verdiept in de mogelijkheden en zijn er klaar voor om in het nieuwe jaar voor u 6-assig te frezen! Voor informatie neem contact op met ons.

Deel deze informatie