Nieuwe website!

SMI heeft vanaf woensdag 8 oktober 2018 nieuwe websites! De websites hebben een nieuwe moderne look en feel, inclusief een nieuw menu om een duidelijk overzicht te geven van alle SMI diensten. De nieuwe moderne website heeft de huidige website vervangen, die meer dan 8 jaar geleden werd ingevoerd.

 

WAT IS NIEUW?

Wij hebben letterlijk alles veranderd: het ontwerp, de functionaliteit, de informatie en de interactie van de website. De nieuwe website heeft meer ruimte voor afbeeldingen, minder tekst en meer flexibiliteit, omdat de diensten die SMI leveren geen lange uitleg nodig hebben, een beeld laat de kwaliteit zien! Wat de structuur van de website betreft, hebben we het zo eenvoudig mogelijk gehouden.

Elk dienst  heeft nu een eigen pagina om alle informatie op één locatie te hebben en zal in de loop van de tijd verder worden uitgebreid. Onze oude aanpak was vooral gericht op de operationele markten, maar SMI heeft nog veel meer te bieden! Daarom hebben we nu 3 websites (Maatwerk, Plaatwerk, Verspaning), voor elke marktsegment een, op deze manier hopen we het gemakkelijker te maken om de nodige informatie te vinden

 

NIEUWE FEATURES

We hebben het “hamburger menu” geïntroduceerd op onze website, galerijen toegevoegd, en een referentie tijdlijn maar vooral; een nieuwe inhoud om een betere indruk te geven wat SMI voor u kan doen! Aangezien veel van onze klanten de website op een smartphone of tablet bezoeken, hebben we onze website gebruikersvriendelijk gemaakt voor alle gebruikers. Het aantal verschillende systemen die het internet gebruiken groeit elk jaar, daarom zal SMI de website blijven verbeteren en functies toevoegen om de beste ervaring mogelijk te maken.

 

LAAT HET ONS WETEN!

We zullen doorgaan met regelmatige updaten van onze bezoekers via onze nieuwsbrief, nieuwe artikelen en notificaties. We zijn ook van plan om door te gaan het toevoegen van productinformatie en afbeeldingen om u alle informatie te verstrekken die u nodig hebt om onze producten en diensten te evalueren.

Laat ons weten wat u van onze vernieuwde website vindt!

Teilen Sie diese Informationen: